Menukaart Hoofdgerechten   

Seizoen

oktober - februari
Fazant met gekarameliseerd witloof, gebakken appel, muskaatwijnsaus en amandelkroketjes € 22.00
Hertenfilet fine champagnesaus, wintergroentjes en aardappelgratin € 25.00
Everzwijngebraad, gestoofd witloof op een bedje van knolselder, peertje in rode wijn, saus van boschampignons en aardappelgratin € 23.00
Hertenfilet met gebakken champignons, boontjes in spek, wildsaus en hertoginneaardappelen € 25.00
Hertenfilet met portosaus, geglaceerde groenten en puree van witloof € 25.00
Kruidig everzwijngebraad met wildsaus, gestoofd witloof, knolselder en aardappelgratin € 23.00
Met witloof gevulde patrijsfilet, sausje van spek en kweepeer, savooikool en aardappelgratin € 25.00

Vis

Kabeljauw in een jasje van parmaham met fijne groentenjulienne, wittewijnsaus en aardappelpuree € 20.00
Pasta met scampi en courgette in tomatenroomsaus € 18.00
Gebakken zalm op een bedje van prei met mosterdsaus, witloof in een spekjasje en aardappelkroketjes € 20.00
Papillot met zalm en kabeljauw op z'n Italiaans € 20.00
Romig roodbaarsstoofpotje met prei en aardappelpuree € 20.00
Schartong met boschampignons, kruidenkaas en pasta € 20.00
Tarbot met crème van pastinaak, champagnesaus, krieltjes en garnalen € 25.00
Vispannetje van tongschar en pompoen met aardappelpuree € 20.00

Vlees

Kleurrijk gevulde kippenfilet, groentenpakketje, gebakken aardappeltjes en portosausje met champignons € 18.00
Varkenshaasje met champignonsaus, gebakken witloof, stoofpeertje en kroketjes € 19.00
Kipfiletreepjes met scampi's in roomsaus, groene groenten en aardappel- of rijstgarnituur € 19.00
Voor de allerkleinsten: macaroni met hesp en bloemkoolsaus € 10.00
Gebraden parelhoenfilet met graanmosterd, aardappelgratin en seizoensgroentjes € 21.00
Varkenshaas met mosterd-dragonsaus, seizoensgroenten en puree of hertoginneaardappelen € 19.00
Feestelijke waterzooi met kip, asperges, boontjes en champignons € 18.00
Konijnenrug met graanmosterd, geglaceerde groenten en macaireaardappelen met bieslook € 23.00
Speenvarken met biersaus, pakketje van groene kool en aardappelpuree € 21.00
Gemarineerde konijnenbrochette met gevulde aardappel € 19.50
Kalfsgebraad met champignonsaus, kleurrijke groenten en aardappelkroketten € 21.00
Lamsmanchettes, groententorentje van courgette en tomaat met krielaardappeltjes in een zoutkorstje en coulis van zongedroogde tomaat € 24.00
Voor de allerkleinsten: Balletjes in tomatensaus met puree € 10.00
Voor de allerkleinsten: Lasagne € 10.00
Voor de allerkleinsten: Vol-au-vent met frietjes € 10.00
Kalkoen fine-champagne met verse kroketten, gevuld appeltje en wintergroenten € 18.50
Kalkoen met zachte pepersaus, gestoofd witloof, peertje en kroketten € 18.50
Eendenborst met portosaus, geroosterde groenteen ovenaardappelen € 21.00
Kalkoen met champignonsaus, gebakken witloof, gevulde appel en kroketjes € 18.50
Parelhoenfilet met saus van oesterzwammen, gevulde appel, witloof en kroketjes € 22.00