Soep
|
Tomatenroomsoep met balletjes |
|
€ 3.50 |
|
|
|
Bloemkool-paprikasoep met kruidenkaas en korstjes |
|
€ 4.00 |
|
|
|
Preisoep met zeesla en gebakken spekjes |
|
€ 4.00 |
|
|
VoorgerechtenWarm
|
Feestelijke vol-au-vent met groene asperges |
|
€ 13.00 |
|
|
|
Gebakken roodbaars met garnaaltjes, bloemkoolpuree en spruitjessalade |
|
€ 13.00 |
|
|
Koud
|
Carpaccio van tonijn met parmezaanse kaas en rucolapesto |
|
€ 13.00 |
|
|
HoofdgerechtenVis
|
Schartong met boschampignons, kruidenkaas en pasta |
|
€ 19.00 |
|
|
Vlees
|
Kalkoen fine-champagne met verse kroketten, gevuld appeltje en wintergroenten |
|
€ 17.50 |
|
|
|
Kruidig everzwijngebraad met wildsaus, gestoofd witloof, knolselder en aardappelgratin |
|
€ 23.00 |
|
|
Desserten
|
Trio van dessert: chocomousse, tiramisu met speculaas en advocaat, panna cotta |
|
€ 7.50 |
|
|
BuffetStandaard
|
Klassieker |
(prijs per persoon)
- Gepocheerde zalm
- Tomaat garnaal
- Gevuld eitje
- Meloen met hesp
- Gekookte ham, varkensgebraad, rosbief
- Aardappelsalade
- Verse groenten: sla, komkommer, tomaat, geraspte wortelen
- Sausjes
- Broodjes |
€ 25.00 |
|
|
|
Een beetje anders |
(prijs per persoon)
- Everzwijngebraad met garnituur
- Gerookte zalm en makreel
- Tomaat garnaal
- Scampibrochette met fijne kruiden
- Pastasalade met boontjes en geitenkaas
- Hesp met groene asperges
- Aardappelsalade
- Bloemkool, boontjes, worteltjes
- Sausjes
- Broodjes |
€ 30.00 |
|
|