Menukaart Hoofdgerechten   

Seizoen

oktober - februari
Fazant met gekarameliseerd witloof, gebakken appel, muskaatwijnsaus en amandelkroketjes € 19.00
Hertenfilet fine champagnesaus, wintergroentjes en aardappelgratin € 23.00
Everzwijngebraad, gestoofd witloof op een bedje van knolselder, peertje in rode wijn, saus van boschampignons en aardappelgratin € 21.00
Met witloof gevulde patrijsfilet, sausje van spek en kweepeer, savooikool en aardappelgratin € 21.00

Vis

Vispannetje met aardappelpuree € 16.00
Kabeljauw in een jasje van parmaham met fijne groentenjulienne, wittewijnsaus en aardappelpuree € 16.00
Pasta met scampi en courgette in tomatenroomsaus € 15.00
Gebakken zalm op een bedje van prei met mosterdsaus, witloof in een spekjasje en aardappelkroketjes € 16.00
Papillot met zalm en kabeljauw op z'n Italiaans € 15.50
Tarbot met crème van pastinaak, champagnesaus, krieltjes en garnalen € 25.00
Vispannetje van tongschar en pompoen met aardappelpuree € 16.00

Vlees

Kleurrijk gevulde kippenfilet, groentenpakketje, gebakken aardappeltjes en portosausje met champignons € 15.00
Varkenshaasje met champignonsaus, gebakken witloof, stoofpeertje en kroketjes € 15.00
Kipfiletreepjes met scampi's in roomsaus, groene groenten en aardappel- of rijstgarnituur € 15.50
Voor de allerkleinsten: macaroni met hesp en bloemkoolsaus € 8.00
Gebraden parelhoenfilet met graanmosterd, aardappelgratin en seizoensgroentjes € 18.00
Varkenshaas met mosterd-dragonsaus, seizoensgroenten en puree of hertoginneaardappelen € 15.00
Feestelijke waterzooi met kip, asperges, boontjes en champignons € 15.00
Konijnenrug met graanmosterd, geglaceerde groenten en macaireaardappelen met bieslook € 18.00
Speenvarken met biersaus, pakketje van groene kool en aardappelpuree € 19.50
Gemarineerde konijnenbrochette met gevulde aardappel € 19.50
Kalfsgebraad met champignonsaus, kleurrijke groenten en aardappelkroketten € 18.50
Lamsmanchettes, groententorentje van courgette en tomaat met krielaardappeltjes in een zoutkorstje en coulis van zongedroogde tomaat € 21.00
Voor de allerkleinsten: Balletjes in tomatensaus met puree € 8.00
Voor de allerkleinsten: Lasagne € 9.00
Voor de allerkleinsten: Vol-au-vent met frietjes € 9.00
Eendenborst met portosaus, geroosterde groenteen ovenaardappelen € 19.00
Hertenfilet met gebakken champignons, boontjes in spek, wildsaus en hertoginneaardappelen € 23.00
Kalkoen met champignonsaus, gebakken witloof, gevulde appel en kroketjes € 15.00
Parelhoenfilet met saus van oesterzwammen, gevulde appel, witloof en kroketjes € 18.00